Wat kunnen wij voor u betekenen:

Ontwerp en werkvoorbereiding

In de ontwerpfase hecht GWW Advies veel belang aan een functionele oplossing. Hierbij staat het gebruiksgemak centraal, net zoals duurzaamheid van het ontwerp. Daarnaast is het belangrijk dat het geheel past in de omgeving. In de engineeringfase kunnen wij het gehele traject verzorgen, zoals tekenen, schrijven van bestekken en calculeren.

Toezicht en directievoering

GWW Advies houdt toezicht op de uitvoering van een project. Directievoering en toezichthouding omvat onder andere bewaken van de voortgang en het budget en het toetsen van de geleverde kwaliteit. Daarnaast is de communicatie rondom het project een belangrijke taak.

Projectleiding

Als projectleider begeleidt GWW Advies het project van de ontwerpfase tot en met het moment van oplevering. Hierbij stuurt hij de medewerkers aan, geeft advies en toetst en bewaakt het budget. Tevens onderhoud hij de contacten met de opdrachtgever en brengt verslag uit.

Beheer

GWW Advies heeft veel vakinhoudelijke kennis op het gebied van: beheren van wegen, riolering, water en openbare verlichting. Het maken van raambestekken voor elementenverhardingen en bestekken voor kleinschalig asfaltonderhoud behoort ook tot de mogelijkheden.

GWW Advies
R. van der Ploeg
Wikkedreef 3
3204 GT Spijkenisse


info@gwwadvies.nl
tel: 06 - 53 62 33 26

KvK 50 50 82 53